Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. február 19-25.

1; Hétfőn este 6 órára szeretettel hívom a plébániára, azokat a felnőtt testvéreket, akik a szentségi felkészítőre járnak.

2; Kedden és pénteken az esti szentmisék után keresztúti ájtatosságot végzünk, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Kedden a keresztút után szeretettel hívok mindenkit a plébániára VI. Pál Viharos idők pápája címmel készült film megtekintésére.

3; Péntek este 6 órára szeretettel hívom a plébániára a bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat.

4; Azokat a jegyespárokat, akik az idei évben kívánnak templomunkban házasságot kötni, szeretettel hívom szombaton délután 2 órára a plébániára a negyedik közös jegyes oktatási alkalomra.

5; Jövő vasárnapi perselyadományaikkal a katolikus oktatási intézményeket támogatják, amit előre is hálásan köszönünk.

6; Az egyházközségünk képviselő testületének 5 éves mandátuma március 19-én véget ér. Hálásan köszönöm mindennemű segítségnyújtásukat. A most vasárnap esti szentmise végéig van lehetőségük jelöltetni azokat a testvéreket, akiket szívesen látnának az egyházközségi képviselőtestület tagjai között. Kit lehet jelölni: helyben lakó katolikus, megbérmálkozott, nem zárta ki magát az Eucharisztia vételéből, 18 éves elmúlt, de még nem 70 éves, két tag között nem lehet egyenes ági rokonság, nem lehet házaspár és nem lehetnek testvérek. Jövő vasárnap lehet átvenni a jelöltek listáját tartalmazó szavazólapot, amit odahaza kitöltve, március 4-én vasárnap lehet leadni.

7; Nagyböjti lelkigyakorlatunkat március 1-2-3, csütörtök-péntek-szombat, este 5 órakor tartjuk, melyet Mons. Menyhárt Sándor bírósági helynök atya vezet. A záró szentmisén szolgáltatjuk ki a betegek szent kenetét, tisztelettel kérem a testvéreket, akik szeretnének részesülni a szentségben vegyenek részt a lelkigyakorlaton és végezzék el a szentgyónásukat.

8; Március 24-én, szombaton lesz a tavalyihoz hasonló módon fővárosi keresztút az Oktogontól a Hősök teréig. Külön buszt indítunk, és akik szeretnének részt venni ezen az alkalmon, szíveskedjenek mihamarabb jelentkezni, 7 hely van még az 50 fős buszon.

Megszakítás