Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. február 12-18.

1; Kedden az esti szentmise után szeretettel hívom az egyházközség férfi testvéreit a következő találkozásunkra a közösségi termünkbe.

2; A héten lesz hamvazószerda, szeretném a felnőtt testvérek figyelmét külön is felhívni a böjti időszakra és a böjti fegyelemre. Este 5 órakor szentmise lesz, amelyen kiszolgáltatjuk a hamvazás szentelményét. Szerda este 6 órára szeretettel hívom a plébániára, azokat a felnőtt testvéreket, akik a szentségi felkészítőre járnak.

3; A Házasság Hete alkalmából, csütörtök este 6 órától Néma Attila és felesége Ella tartanak interaktív előadást a közösségi termünkben Olaj a tűzre címmel. Szeretettel hívjuk a kapcsolataikban frissülni vágyókat.

4; Pénteken az esti szentmise után keresztúti ájtatosságot végzünk, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Péntek este 6 órára szeretettel hívom a plébániára a bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat.

5; Szombaton délelőtt 9 órára szeretettel várom a következő szentgyónásuk elvégzésére az elsőáldozásra készülő 4. osztályos gyerekeket. Azokat a jegyespárokat, akik az idei évben kívánnak templomunkban házasságot kötni, szeretettel hívom szombaton délután 2 órára a plébániára a harmadik közös jegyes oktatási alkalomra.

6; Az egyházközségünk képviselő testületének 5 éves mandátuma március 19-én véget ér. Hálásan köszönöm mindennemű segítségnyújtásukat. A mai vasárnaptól kezdődően, a jövő vasárnap esti szentmise végéig van lehetőségük jelöltetni azokat a testvéreket, akiket szívesen látnának az egyházközségi képviselőtestület tagjai között. Kit lehet jelölni: helyben lakó katolikus, megbérmálkozott, nem zárta ki magát az Eucharisztia vételéből, 18 éves elmúlt, de még nem 70 éves, két tag között nem lehet egyenes ági rokonság, nem lehet házaspár és nem lehetnek testvérek.

7; Március 24-én, szombaton lesz a tavalyihoz hasonló módon fővárosi keresztút az Oktogontól a Hősök teréig. Külön buszt indítunk, és akik szeretnének részt venni ezen az alkalmon, szíveskedjenek mihamarabb jelentkezni.

Megszakítás