Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. december 24-30.

1; Most vasárnap a reggeli szentmise után szeretettel hívom az énekkar minden tagját a plébánia közösségi termébe egy rövid ünnep előtti találkozásra. Most vasárnap, délután fél 5-kor lesz a Kiskőrösi Advent negyedik közös gyertyagyújtása a főtéren, melyre mindenkit szeretettel hívnak. Most vasárnap az esti szentmise után, utolsó pillanatos gyónási lehetőséget biztosítunk a templomban.

2; Karácsony első napján 0 órakor az éjféli szentmise kezdődik, majd délelőtt 8 és 10 órakor, valamint este 5 órakor, karácsony második napján csak reggel 8 órakor lesznek szentmisék. Az éjféli szentmise előtt fél 12-től zenés ünnepi hangolódás lesz a templomunkban, melyet Pelsőciné Barna Mária vezet. A délelőtt 8 órai szentmisén közösen adunk hálát a lelki adoptációs imádságot vállaló testvérekkel, a 10 órai szentmise után pedig szeretettel hívunk mindenkit egy pohár forralt borra vagy teára.

3; Szombaton az esti szentmise után, bibliaórára hívjuk a kedves testvéreket a plébánia, Rákóczi utca felőli közösségi termébe.

4; Jövő vasárnap a délelőtti szentmise könyörgéseibe foglaljuk bele kéréseiket és hálájukat, melyeket az imaszándékos dobozban elhelyeztek. Jövő vasárnap az este 5 órai szentmisére szeretettel hívjuk a kerek házassági évfordulójukat ünneplő kedves házaspárokat.

5; Hálásan köszönöm a segítségüket a fenyőfa felajánlásában, ideszállításában, helyére állításában, díszítésében, a zsíros kenyér elkészítésében, a templomtakarításban, a tartós élelmiszerek felajánlásában és kézbesítésében, a Bem iskola és a Mohácsi ovi gyermekeinek és pedagógusainak az angyalbatyuk elkészítésében.

Megszakítás