Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. december 17-23.

1; Most vasárnap, délután fél 5-kor lesz a Kiskőrösi Advent harmadik közös gyertyagyújtása a főtéren, melyre mindenkit szeretettel hívnak.

2; Akinek van idős, beteg családtagja, ismerőse és szeretne az ünnepek előtt szentségekhez járulni, tisztelettel kérjük, jelezzék nekünk. December 19-én, szerdán délelőtt keressük fel őket otthonaikban.

3; Templomunk karácsony előtti nagyobb takarítása most csütörtökön délelőtt lesz, melyhez tisztelettel kérjük a kedves testvérek segítségét. Csütörtök reggel 8 órára tisztelettel kérnék néhány férfitestvért, segítsenek a fenyőfa felállításában.

4; Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket csütörtök este 5 órára ide a templomunkba, az idei év Adventi Kórustalálkozójára.

5; Szombaton kivételesen reggel 8 órakor lesz a szentmise.

6; Szeretettel hívjuk a gyerekeket szombaton délelőtt 9 órára a templomi karácsonyfa közös díszítésére.

7; Jövő vasárnap, december 23-án a reggeli szentmise után szeretettel hívom és várom az énekkar minden tagját a plébánia közösségi termében egy rövid ünnep előtti találkozásra.

8; Jövő vasárnap az esti szentmise után, utolsó pillanatos gyónási lehetőséget biztosítunk a templomban.

9; Hálásan köszönöm a segítségüket a Luca napi búza elültetésében, a mézeskalácsok elkészítésében a zsíros kenyér készítésében, a templomtakarításban.

10; Lehetőség van az oldalkápolnában Karitász gyertya vásárlására, amellyel rászoruló családokat segítenek. Kalendáriumok, falinaptárak, a Korda Könyvkereskedés újabb termékei, Böjte Csaba atya naptára szintén megtalálhatók és megvásárolhatók az oldalkápolnában.

Megszakítás