Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. december 10-16.

1; Most vasárnap, délután fél 5-kor lesz a Kiskőrösi Advent második, közös gyertyagyújtása a főtéren, melyre mindenkit szeretettel hívnak.

2; Jövő héten hétfőn-kedden-szerdán hajnal 6 órakor lesznek a szentmisék. Akik szívesen segítenének a mise utáni agapé elkészítésében, azokat szeretettel várom a Tomori utca felől a plébánián, hajnal fél 6-ra. Az elmúlt heti segítséget mindenkinek hálásan köszönjük. A héten csütörtökön-pénteken-szombaton lesz az adventi lelkigyakorlatunk, melyet Főtisztelendő Szakács Tibor atya fog tartani. A szentmisék mindhárom nap este 5 órakor kezdődnek, előtte egy órával gyónási lehetőség és közös imádság lesz a templomban. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

3; Szeretettel hívjuk a férfitestvéreket a decemberi imaalkalomra, a plébánia Tomori utca felöli közösségi termébe, kedden este 6 órára.

4; Szeretettel hívjuk a szentségi felkészítőre járó felnőtt testvéreket, csütörtök este 5 órára a templomba.

5; Szeretettel hívjuk a gyerekeket a plébánia konyhájára, ahol a templomi karácsonyfa díszítésére szánt mézeskalácsokat készítjük el közösen, péntek délután 2 és 5 óra között.

6; Jövő vasárnapig van lehetőség tartós élelmiszeradományokkal segíteni a szerényebb körülmények között élőket. Adományaikat a szentmise előtt vagy után a sekrestyében adhatják le, amit előre is hálásan köszönünk.

7; Az evangélikus óvoda egyik csoportjának karácsonyváró műsora lesz jövő vasárnap a 9 órai szentmisén, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

8; Akinek van idős, beteg családtagja, ismerőse és szeretne az ünnepek előtt szentgyónást végezni, szentáldozáshoz járulni, tisztelettel kérjük, jelezzék jövő vasárnap estig. December 19-én, szerdán délelőtt keressük fel őket otthonaikban.

9; Templomunk karácsony előtti nagyobb takarítása december 20-án, csütörtökön délelőtt lesz, melyhez tisztelettel kérjük a kedves testvérek segítségét. Hálásan köszönöm a most szombati segítséget és takarítást.

10; Hálásan köszönöm Moravcsikné Erzsikének a plébánia életének főbb eseményeinek archiválását, valamint az éves fényképes beszámoló elkészítését, amit mindenkinek szeretettel ajánlok megtekintésre.

11; Lehetőség van az oldalkápolnában Karitász gyertya vásárlására, amellyel rászoruló családokat segítenek. Kalendáriumok, falinaptárak, a Korda Könyvkereskedés termékei, Böjte Csaba atya naptára szintén megtalálhatók és megvásárolhatók az oldalkápolnában.

Megszakítás