Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. augusztus 13-19.

1; Most vasárnap az esti szentmise egyetemes könyörgéseibe foglaljuk bele az imadobozba elhelyezett kéréseiket, fohászaikat.

2; Hétfőn itt a templomban nem lesz szentmise. A hercegszántói zarándoklatra reggel 7 órakor indulunk a kiskőrösi katolikus templom elől. Mindenki hozzon magával egész napra ennivalót, bőséges innivalót, napsütés ellen kalapot vagy esernyőt, hordozható kis széket, Hozsanna énekeskönyvet. Az érkezés este 9 óra körül lesz.

3; Kedden reggel 8 órakor lesz a szentmise.

4; Augusztus 15-e szerda, Nagyboldogasszony parancsolt főünnepe. Este 6 órakor lesz a szentmise, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

5; Segítséget szeretnénk kérni Tóth Györgyné részére, akinél súlyos vesebetegséget állapítottak meg. Szeptember első hetében lesz a műtéte és a kórház javaslatára véradást kezdeményezett a család. Akik ilyen módon szeretnének és tudnak is segíteni, azok számára véradás lesz a kiskőrösi Művelődési Központban augusztus 14-én és 15-én, 9 és 13 óra között, illetve 15-én délután fél 3 és 5 óra között a kiskőrösi TESCO áruházban. Esetleg, ha valakinek nem jó az időpont, de szeretne segíteni, Kiskunfélegyházán is lesz véradás az Ipartestület épületében aug. 30-án, 9:00-12:00-ig.

A következő adatokat kell megadni a véradás alkalmával:

Beteg neve: Tóth Györgyné, születési ideje: 1958.09.30. TAJ száma: 071-187-387 Vércsoportja: B+

Beteget ellátó intézmény adatai: Budapest – Péterfy Sándor úti Kórház, Urológiai Osztály.

Amennyiben nem egyezik a vércsoport a betegével, akkor is adhatnak vért az ő számára. Az Országos Vérellátó Szolgálat ugyanis gondoskodik arról, hogy átcsoportosítással a megfelelő típusú és mennyiségű vérkészítmény jusson el hozzá. Mindenkinek előre is köszönjük a jó szándékát, segítségét, imádságát.

6; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kalocsai születésű Ambrus Tamás római katolikus vőlegény, Ambrus Lajos és Turu Margit fia és a szekszárdi születésű Kovács Kinga római katolikus menyasszony, Kovács Tibor és Magyar Ildikó leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak a fiatalpárért, hogy Isten áldása őrizze meg őket egymás iránti kölcsönös szeretetben.

7; Szeretettel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy augusztus 20-án, hétfőn reggel 9 órakor lesz az ünnepi szentmise és a közös városi megemlékezés. Ezen a napon déli 12 órától szeretettel hívnak mindenkit a város kemencéjéhez, aki szeretné a saját újkenyerét elkészíteni és megsütni. Augusztus 15-ig kell jelentkezni, egyéb részletek a plakáton olvashatók.

Megszakítás