Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. április 30. – 2018. május 6.

1; Most vasárnap a 9 órai szentmise után folytatódik a leendő elsőáldozók templomi felkészülése.

2; Most vasárnap délután 5 órától szentségimádást tart a Vándor Evangélium Imaközösség, melyre mindenkit szeretettel hívnak. Ez az imaóra is része a Brenner János boldoggá avatására való felkészülésünknek. Most vasárnap az esti szentmise keretébe foglaljuk bele az egyetemes könyörgésekbe a hívek által megfogalmazott hálákat és kéréseket.

3; Kedden hajnal 4 órakor indulunk Szombathelyre Brenner János boldoggá avatására. Akik jelentkeztek a zarándoklatra hozzanak magukkal egész napra inni és ennivalót, időjárásnak megfelelő öltözéket, szabadtéri szentmiséhez ülőalkalmatosságot. Az útiköltség 4000Ft / fő lesz, amit a buszon kell majd fizetni. A zarándokút miatt kedden és szerdán nem lesz szentmise.

4; Csütörtöktől az esti szentmisék után közösen imádkozzuk a májusi Mária litániát, melyekre szeretettel hívom és buzdítom a kedves testvéreket.

5; Pénteken reggel 8 órától egyéni szentségimádás lesz a közösségi teremben, melyet szeretettel ajánlok a testvérek figyelmébe. Aki tud 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérem, jelentkezzen a sekrestyében. Pénteken délután 5 órától közös szentségimádás lesz a templomban, amely alatt elimádkozzuk a Mária litániát is.

6; Szombaton kivételesen reggel 8 órakor lesz a szentmise és a litánia.

7; Jövő vasárnap a délutáni szentségimádásunk kivételesen elmarad. Ezen a napon délután 4 órától anyák napi koncert lesz Soltszentimrén a katolikus templomban, amelyre szeretettel hívnak mindenkit.

8; Németh György újabb verses füzete a plébánián 500 Ft-ért megvásárolható.

9; Hálásan köszönöm a múlt vasárnapi perselyadományukat, amellyel a papnevelés ügyét támogatták.

10; Isten éltesse a kedves testvéreket, akik ebben a hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás