Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. április 23-29.

1; Most vasárnapi perselyadományaikkal a papnevelés ügyét támogathatják, amit előre is hálásan köszönünk.

2; Most vasárnap a 9 órai szentmise után elkezdődik, és a május 27-i elsőáldozásig tart, a leendő elsőáldozók templomi felkészülése, melyre minden szentgyónását elvégzett, 4. osztályos hittanost szeretettel várom.

3; Most vasárnap az esti szentmise után kilencedet kezdünk imádkozni Brenner János boldoggá avatására készülve.

4; Hétfőn este 7 órára szeretettel várom a plébániára a felnőtt szentségi felkészítőre járó testvéreket.

5; Kedden az esti szentmise után, szeretettel hívom a férfitestvéreket a következő imaalkalmunkra a közösségi terembe.

6; Pénteken délután 3 órára szeretettel hívom a plébániára a bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat.

7; Jövő vasárnap a délelőtt 9 órai szentmise keretében végezzük a könyörgéseket a jó termésért, azaz a búzaszentelés szertartását. Szintén jövő vasárnap délután 5 órától szentségimádást tart a Vándor Evangélium Imaközösség, melyre mindenkit szeretettel hívnak. Ez az imaóra is a Brenner János boldoggá avatására készülés része lesz. Jövő vasárnap az esti szentmise keretébe foglaljuk bele az egyetemes könyörgésekbe a hívek által megfogalmazott hálákat és kéréseket.

8; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Bobek Norbert római katolikus vőlegény, Bobek József és Vincze Jusztina fia és a kiskunhalasi születésű Szeg Ildikó evangélikus menyasszony, Szeg János és Gyurik Ildikó Erzsébet leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze közöttük a kölcsönös szeretetet és megbecsülést.

Megszakítás