Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. szeptember 4-10.

1; A terményhálaadásra felajánlott adományaikat hálásan köszönöm. Isten fizesse meg mindenkinek a jó szándékú figyelmességét.

2; A Kántor Úr szeretettel hívja és várja az énekelni szerető és tudó testvéreket, mint leendő énekkari tagokat – és természetesen a meglévő tagokat is – hétfőn este 7 órára, a közösségi terembe, az idei évad első próbájára.

3; Szeretettel jelzem a kedves testvéreknek, hogy az idén is megszervezik a Szent Imre gyalogos zarándoklatot szeptember 9-én, szombaton Soltvadkert-Selymes és Soltszentimre között. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Ujvári Péter Pál római katolikus vőlegény, Ujvári Pál és Herczeg Margit fia, valamint az újvidéki születésű Major Stella római katolikus menyasszony, Major Mihály és Répási Magdolna leánya között. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös hűségben és szeretetben.

5; Jövő vasárnap, délelőtt 9 órakor tartjuk a gitáros tanévnyitó szentmisénket. Szeretettel hívjuk az egyházközség tanuló ifjúságát, a szülőket, pedagógusokat egyaránt. A gyerekek, akik szeretnék, hozzák magukkal iskolatáskáikat is, hogy áldásban részesülve könnyebben hordozzák azokat a tanév folyamán.

6; Már most jelzem, hogy a Szakrális Művészetek Hete alkalmából az idei évben itt a templomban szeptember 16-án, szombaton este 7 órakor nyílik egy kiállítás, Kunné Paulusz Györgyi ikonfestő munkásságából, amire szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

Megszakítás