Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. szeptember 18-24.

1; A Szakrális Művészetek Hete alkalmából az idei évben is nyílt egy kiállítás, Kunné Paulusz Györgyi ikonfestő munkásságából, amit szeretettel ajánlunk a kedves testvérek figyelmébe. A kiállítás október 1-ig tekinthető meg a szentmisék előtt, illetve a hétköznapokon reggel 8 és déli 12 óra között. Az elmúlt évekhez hasonlóan, akinek van lehetősége 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérném, iratkozzanak fel a sekrestyében. Előre is köszönöm szépen.

2; Szeptember végén egy 3 fős kis delegáció tagjaként látogatást teszek a Gyergyószárhegyi Kájoni János Gyermekotthonban, ahol 30 gyermek és fiatal él egy nevelő házaspár vezetésével. Közösen tanulnak, állatokat gondoznak, kertészkednek, napszámba járnak. Ez a ház Böjte Csaba atya Dévai Alapítványának 13. kihelyezett otthona. A kérdésünkre, hogy tudunk-e segíteni valamiben, azt a választ kaptunk, hogy a téli tüzelő beszerzése lenne most a legfontosabb. Ezért a mai vasárnapon persely-adományukkal őket támogatják, amit előre is hálásan köszönünk.

3; Jövő hétvégén lesz Szentírás vasárnapja. Ezen alkalomból jövő vasárnap délután 5 órától szentségimádási órára hívjuk a Vándor Evangélium Imacsoportok tagjait, illetve mindazokat, akik szívesen csatlakoznának a bibliaolvasók közösségéhez. Ezen a napon az esti szentmisét a csoportok tagjaiért ajánljuk fel, és a szentmise után szeretettel hívjuk a jelenlegi és a jövőbeli tagokat is egy rövid megbeszélésre a közösségi terembe.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Papp Viktor római katolikus vőlegény, Papp Kálmán és Andrási Edit fia, valamint a kecskeméti születésű Bobek Nóra római katolikus menyasszony, Bobek János és Supka Éva leánya között. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös hűségben és szeretetben.

Megszakítás