Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. október 9-15.

1; Október 13-án, pénteken országos zarándoklat lesz a soroksári Fatimai Szűzanya tiszteletére szentelt templomnál. Még van 6 hely a buszon, ha valaki szeretne eljönni, kedd estig jelezze. Az indulás reggel fél 7-kor a templom elől lesz. Mindenki hozzon magával egész napra enni, innivalót, szabadtéri szentmiséhez megfelelő öltözéket. Az útiköltség 2.500Ft, amit majd a buszon kell kifizetni.

2; A zarándoklat miatt pénteken nem lesz szentmise itt a templomban. Szombaton pedig reggel 8 órakor lesz a szentmise.

3; Egyházmegyei Családtalálkozóra várnak mindenkit október 14-én, szombaton Kalocsára. Az egész nap az Érsekség ajándéka. A szülőket és a gyermekeket is színes programokkal várják! A faliújságon lévő plakáton megtalálható a konkrét program és a jelentkezés módja.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a tázlári születésű Pethő Attila Antal római katolikus vőlegény, Pethő Péter és Faragó Mária fia, valamint a medgyesegyházi születésű Szűcs Mária evangélikus menyasszony, Szűcs István és Rozgonyi Mária leánya között. Imádkozzunk az fiatal párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg hűségben és kölcsönös szeretetben.

5; Jövő vasárnap a 9 órai szentmise gitáros, ifjúsági énekes szentmise lesz, melyre külön szeretettel hívjuk a gyerekeket.

6; Október 22-én, vasárnap lesz Szent II. János Pál pápa liturgikus ünnepe, ezért ezen a délután egy engesztelő imaalkalmat szervezünk, amelyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Részletek a hirdetőtáblán lévő plakáton olvashatók.

Megszakítás