Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. október 30. – 2017. november 5.

1; A múlt vasárnap országos gyűjtés volt a missziók javára. Adományaikat hálásan köszönjük.

2; Most vasárnap délután 4 órától szentségimádási óra lesz a Vándor Evangélium Közösség vezetésével.

3; November 1-én, reggel 9 órakor és este 5 órakor lesznek szentmisék itt a templomban. Szeretettel hívjuk az elmúlt évben elhunyt testvéreink hozzátartozóit az esti közös megemlékező szentmisére. Ezen a napon délelőtt 10 órakor az evangélikus, délután 2 órakor pedig a katolikus temetőben végezzük a sírszenteléseket. Akik szeretnék családtagjaik újonnan készült síremlékét megszenteltetni, szíveskedjenek most vasárnap estig jelentkezni. November 1-én, délután 3 órakor a katolikus temetőben ájtatosságot végzünk, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Emlékezzünk és imádkozzunk közösen szeretteinkért.

4; Halottak napján, november 2-án reggel 8 órakor és este 5 órakor itt a templomban, délben pedig a katolikus temető kápolnájában lesznek szentmisék.

5; A jövő héten elsőpéntek: délután 4 órakor szentségimádás, 5 órakor szentmise lesz, melyekre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

6; Szombaton reggel 8 órakor lesz a szentmise és a Mária litánia. Megértésüket köszönöm.

7; Most vasárnap és jövő vasárnap is szeretettel hívom az első gyónásra készülő, 4. osztályos gyerekeket a reggeli szentmisére, és az utána következő előkészítőre ide a templomba.

8; Tervezünk a jövő évre egy zarándoklatot Rómába. Akit érdekel, szíveskedjen minél előbb jelentkezni. A részleteket a hirdető táblán olvashatják.

Isten éltesse a születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás