Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. október 2-8.

1; Most vasárnaptól, október 1-től, az esti szentmisék hétköznap és vasárnap is egyaránt 5 órakor kezdődnek. Az októberi rózsafüzér imádságok az esti szentmisék után lesznek, kivétel a mai nap és a pénteki, amikor is délután 4 órától a szentségimádás alatt végezzük el a rózsafüzért.

2; Kedden este 7 órára szeretettel hívom azokat a felnőtt testvéreket, akik korábban nem részesültek a keresztség, bűnbocsánat, eucharisztia vagy a bérmálás szentségében és most szeretnének az Istennel való kapcsolatukban ily módon is megerősödni.

3; Pénteken este fél 7-re szeretettel hívom a középiskolás, egyetemista korosztályú fiatalokat, akik a keresztény életformában szeretnének elköteleződni, ezért kérik a bérmálás szentségében való részesedést.

4; Jövő vasárnap, 9 órakor kezdődik a csengődi templom Magyarok Nagyasszonya búcsúja, ahová szeretettel hívják a kedves testvéreket.

5; Október 13-án, pénteken országos zarándoklat lesz a soroksári Fatimai Szűzanya tiszteletére szentelt templomnál. Akik szeretnének eljönni, szíveskedjenek a sekrestyében feliratkozni.

6; Október 22-én lesz Szent II. János Pál pápa liturgikus ünnepe, ezért ezen a délután egy engesztelő imaalkalmat szervezünk, amelyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. részletek a hirdetőtáblán lévő plakáton olvashatók.

7; A Szakrális Művészetek Hete alkalmából nyílt kiállítás felügyeletében nyújtott segítségüket hálásan köszönöm.

Megszakítás