Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. október 16-22.

1; Felnőtt szentségi felkészítő lesz kedden este 7 órától a plébánián. Szeretettel hívom, azokat a testvéreket, akiknek az életéből valami oknál fogva korábban kimaradt, akár az elsőáldozás vagy a bérmálás szentsége.

2; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Tóth Richárd római katolikus vőlegény, Tóth Lajos és Mártonfalvi Katalin fia, valamint a keceli születésű Vén Marietta római katolikus menyasszony, Vén Zoltán és Balázs Rozália leánya között. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg hűségben és kölcsönös szeretetben.

3; Szeretettel várom az első gyónásra, első áldozásra készülő gyerekeket jövő vasárnap a 9 órai szentmisére, és az azt követő felkészítőre ide a templomba.

4; Jövő vasárnap lesz Szent II. János Pál pápa liturgikus ünnepe, ezért ezen a délután egy engesztelő imaalkalmat szervezünk, amelyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. 14 órától Szent II. János Pál lelkiségének ismertetése, majd litánia, irgalmasság rózsafüzér. Rövid szünet után szentségimádás és Tápai Péter atya újmiséje.

5; Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a missziók javára. Adományaikat előre is hálásan köszönöm.

6; Nagyon szeretném október 28-án, szombaton az esti szentmise után 53 nővel, és 29-én, vasárnap szintén az esti szentmise után 53 férfival közösen elimádkozni az arany rózsafüzért. Tisztelettel kérném, akiknek ez a 40 perc még nincs betáblázva, iratkozzanak fel és vállalják, hogy itt a templomban egyetlen Üdvözlégy Mária kezdetű imádságot elmondanak. Mi a feladat: most a szentmise után kihúzzák a lapot és az adott sorszámhoz feliratkoznak, majd a megjelölt időpontban eljönnek és felolvassák a lapról az imádságot.

Megszakítás