Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. március 27. – 2017. április 2.

1; Nagyböjti három napos lelkigyakorlatunk most vasárnap, 18 órakor kezdődő szentmisén zárul. Tisztelettel jelzem, hogy ezen szentmise előtt, lehetőség adódik mindenkinek elvégezni a húsvéti szentgyónását. Hogy ne zavarjuk a szentgyónásukat végző testvéreket és ne sértsük a gyónási titoktartást, a szentmise előtt fél 6-tól szentségimádás kezdődik. A záró szentmise keretében szolgáltatjuk ki ünnepélyesen a betegek szent kenetét, melyre külön szeretettel hívjuk a 60 év feletti, vagy tartós betegség keresztjét hordozó, szentségekhez járuló kedves testvéreket.

2; A Magyar Katolikus Karitász által meghirdetett nagyböjti tartós élelmiszergyűjtés, a mai vasárnappal lezárul. Hálásan köszönjük az adományaikat, melyekkel szegényebb sorban élő testvéreiket segítették.

3; Hétfőn Mészáros Domonkos szerzetes atya Szeretve szeretni címmel tart előadást Kecelen, ahová mindenkit szeretettel hívnak.

4; Kedden és pénteken keresztúti ájtatosságot tartunk a szentmisék után. A pénteki alkalmat az énekkar tagjai vezetik.

5; Szerdán délután 5 órára szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a Városi Könyvtár előadótermébe, ahol Turán István Régóta húzódó ügye ez a városnak címmel tart előadást, a kiskőrösi római katolikus templom történetéről.

6; Széder vacsorát rendeznek április 10-én, nagyhétfőn a Szarvas étteremben. 2000Ft/fő a vacsora költsége és az evangélikus gondnoki hivatalban lehet jelentkezni.

7; Isten éltesse a születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás