Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. május 8-14.

1; Ma van a papi és szerzetesi hivatások világnapja. Vendégünk Tomaskovity Szabolcs, főegyházmegyénk II. éves papnövendéke. Mai perselyadományaikkal a papnevelést támogatják, amit előre is hálásan köszönünk.

2; Anyák napja lévén szeretettel köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat. Ma délután 3 órakor a közösségi termünkben megemlékezés lesz az elhunyt édesanyákról, melyre szeretettel hívunk mindenkit.

3; Ma délután 5 órakor szentségimádási alkalom lesz a templomban, amely alatt szentgyónási lehetőséget biztosítunk. Szeretettel hívunk mindenkit.

4; Az idei év május 13-án van a Fatimai Mária jelenések 100. évfordulója. Hozzánk legközelebb Soltvadkert – Selymesben található a Fatimai Szűzanya tiszteletére szentelt kápolna, ahová a szombat délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi szentmisére szeretettel hívják a kedves testvéreket.

5; Szeretettel hívom az elsőáldozásra készülő gyerekeket és szüleiket egy rövid megbeszélésre, jövő vasárnap fél 9-re ide a templomba.

6; A jövő hétvégén vendégszerepel Kiskőrösön az Alsófalvi Református Énekkar. Mindenkinek szeretettel ajánlom a figyelmébe, a részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

7; A Mária litániát májusban minden esti szentmise után elimádkozunk itt a templomban, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

8; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet Léka Szilárd János kiskőrösi római katolikus vőlegény, Léka János és Varga Rozália fia, valamint Petróczi-Kiss Éva kiskőrösi római katolikus menyasszony, Petróczi-Kiss János és Csengődi Márta leánya között. Kérem a testvéreket imádkozzanak az ifjú párért.

9; Május 25-én, csütörtökön egy zarándoklatot szervezünk Győrbe, majd Pannonhalmára. Hajnal 6 órakor indulás, 10 órakor látogatás a győri Kármelita templomba, 11 órakor idegenvezetővel a püspökvárba, látogató központba, délután 2 órakor Pannonhalma kolostor, könyvtár, majd a faluban lévő kistemplomban rózsafüzér, szentségimádás, szentmise. Érkezés este 11 óra körül, útiköltség 4.000Ft. Aki szeretne csatlakozni jelentkezzen a plébánián.

Megszakítás