Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. május 22-28.

1; Hétfőn reggel 8 órakor lesz a szentmise és a Mária litánia.

2; Szerdán délután 3 órakor gyászmisét mutat be Érsek atya templomunkban, Gyöngyösi Balázs atya édesanyja, Farkas Györgyi lelki üdvéért.

3; Akik jelentkeztek a győri zarándoklatra, azoknak szeretettel jelzem, hogy csütörtökön reggel 6 órakor indulunk a templom elől. Mindenki hozzon magával egész napra inni, ennivalót, az érkezés este 10 óra után lesz. A zarándoklat miatt ezen a napon nem lesz szentmise.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet: Major Attila kiskunhalasi születésű evangélikus vőlegény, Major József és Fekete Éva Edit fia, valamint Lavati Roberta kiskunhalasi születésű, római katolikus menyasszony, Lavati Róbert Lajos és Hugyecz Julianna leánya között. Kérem, a testvéreket imádkozzanak az fiatal párért.

5; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet: Szalóki Balázs nyíregyházi születésű római katolikus vőlegény, Szalóki Pál és Tanka Mária Irén fia, valamint Molnár Éva dunaújvárosi születésű menyasszony, Molnár Ferenc és Csupor Éva Erzsébet leánya között. Kérem, a testvéreket imádkozzanak az ifjú párért.

6; Szeretettel várom az elsőáldozó gyerekeket és családtagjaikat, május 27-én, szombat reggel 9 órára az ünnep előtti szentgyónás elvégzésére.

7; Jövő vasárnap lesz Urunk mennybemenetelének ünnepe, és ezen a napon lesz az elsőáldozás is, ezért délelőtt 8 és 10, illetve este 6 órakor lesznek szentmisék. A délelőtt 10 órakor kezdődő az elsőáldozók szentmiséje, amelyen a gyereknap alkalmából külön áldásban részesülnek a gyerekek. Az esti szentmise után városunk egyházi kórusai adnak egy közös évadzáró hangversenyt, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

Megszakítás