Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. május 15-21.

1; A mai vasárnapon fél 12-kor, a Petőfi szobornál énekel az Alsósófalvi Református Énekkar. Mindenkit szeretettel várunk.

2; Pénteken kivételesen reggel 8 órakor lesz a szentmise.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet: Legény Zsolt veszprémi születésű vőlegény, Legény Attila és Kiss Éva fia, valamint Csekei Réka kalocsai születésű, római katolikus menyasszony, Csekei Gyula és Bolvári Erika leánya között. Kérem, a testvéreket imádkozzanak az ifjú párért.

4; Szeretettel hívom az elsőáldozásra készülő gyerekeket jövő vasárnap fél 9-re ide a templomba.

5; Jövő vasárnap a Tömegtájékoztatás Világnapja lesz. Akik ezen a napon szeretnék a mobiltelefonjaikat megáldatni – hogy azok mindig az emberi kapcsolataik építésére szolgáljanak – hozzák magukkal a szentmisére.

6; Május 28-án, vasárnap lesz Urunk mennybemenetelének ünnepe, és ezen a napon lesz az elsőáldozás is, ezért délelőtt 8 és 10, illetve este 6 órakor lesznek szentmisék. A délelőtt 10 órakor kezdődő az elsőáldozók szentmiséje. Az esti szentmise után városunk egyházi kórusai adnak egy közös évadzáró hangversenyt, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

7; Hálásan köszönjük a papi és szerzetesi hivatások világnapján adott perselyadományaikat.

8; A Mária litániát májusban minden esti szentmise után elimádkozunk itt a templomban, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

Megszakítás