Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. június 5-11.

1; Most vasárnap délután 5 órától szentségimádási órára hívjuk a kedves testvéreket.

2; Szombaton reggel 8 órakor lesz a szentmise.

3; Tanévzáró gitáros szentmisénket jövő vasárnap délelőtt 9 órakor tartjuk, melyre nagy szeretettel hívjuk a gyerekeket, szülőket és pedagógusokat egyaránt.

4; Az idei nyáron is lesz Bárka tábor a plébánia udvarán június 26 és 30. között. Hétfőtől – péntekig, fél 8-tól 12 óráig tart a tábor, melyre 8-12 év közötti gyerekek jelentkezhetnek a plébánián.

5; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a nyíregyházi születésű, római katolikus vőlegény Kertész János, Kertész János és Nagy Veronika fia, valamint a keceli születésű, evangélikus menyasszony Csengődi Orsolya, Csengődi Dezső és Répás Erzsébet leánya között. Kérem, a kedves testvéreket imádkozzanak az ifjú párért.

6; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű, evangélikus vőlegény Gmoser András, Gmoser György és Szamos Zsuzsanna fia, valamint a szegedi születésű, római katolikus menyasszony Somogyi Mónika, Somogyi János és Oroszi Csilla leánya között. Kérem, a kedves testvéreket imádkozzanak az ifjú párért.

7; Szeretettel hívjuk az egyházközség tagjait az idei jótékonysági katolikus bálunkba. A bál a Fortuna étteremben, 2017. július 1-én, szombaton este lesz. 7 órától vendégvárás, fél 8-tól egy kis műsor, majd vacsora, tánc, jókedv. A bál költsége 4.000Ft/fő, amelyet június 25-e, vasárnap estig lehet a plébánián befizetni. Tombola tárgyakat és sütemény felajánlást szívesen fogadunk. Támogató jegy is vásárolható. A katolikus temető tavaszi takarítása közel fél millió forintba került, amihez most utófinanszírozásos módon járulhatnak hozzá a kedves testvérek a bál bevételével.

Megszakítás