Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. június 26. – 2017. július 2.

1; Kedden Szent László király ünnepe lesz. Mivel az idei év a lovagkirály trónra lépésének 940., szentté avatásának 825. évfordulója, így a kedd esti szentmise után egy külön imaórában kérjük az ő közbenjárását, melyre szeretettel hívunk mindenkit.

2; Csütörtök délelőtt 10 órakor lesz a kalocsai Főszékesegyházban az idei papszentelési szertartás, melyre mindenkit szeretettel hívunk, ezért ezen a napon délelőtt nem lesz irodai szolgálat a plébánián.

3; Az előző évekhez hasonlóan, Szent Péter és Pál apostolok főünnepén, csütörtökön csak este 10 órakor lesz (csak megfelelő időjárási viszonyok mellett) fáklyás, szabadtéri szentmise a plébánia udvarán, melyre mindenkit szeretettel hívunk. A hátsó fémkapunál lehet majd bejönni az udvarra.

4; Július 1-én, elsőszombat lévén délután fél 6-tól a Mária litániát imádkozzuk közösen.

5; Szeretettel hívjuk az egyházközség tagjait az idei jótékonysági katolikus bálunkba. A bál a Fortuna étteremben, július 1-én, szombaton este lesz. 7 órától vendégvárás, fél 8-tól egy kis műsor, majd vacsora, tánc. A bál költsége 4.000Ft/fő, amelyet most vasárnap estig lehet befizetni. Tombola tárgyak felajánlást szívesen fogadjuk péntek délig. Tisztelettel kérném, akik tehetik, ilyen módon is támogassák a bál bevételét, amivel a temetőnk rendjét segítik. Külön sütemény nem lesz a vacsorához, amit odahaza készítenek, és egy-egy tányérral elhoznak, azzal tudják egymást megkínálni, ezzel is kifejezve az egyházközség egységét.

6; Főtisztelendő Polyák Imre atya július 2-án, vasárnap délután 4 órakor tartja ezüstmiséjét Tázláron. Ezen a szentmisén magam is szeretnék részt venni, ezért az elsővasárnapi szentségimádási óra elmarad, az esti szentmise természetesen meg lesz tartva.

7; Jövő vasárnap Péter-fillér gyűjtés lesz, perselyadományaikkal a Szentatya karitatív szolgálatát segítik, amit előre is hálás szívvel köszönünk.

8; Szeretettel köszöntöm a június hónapban névnapjukat, születésnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket. Isten áldása kísérje életüket.

Megszakítás