Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. június 19-25.

1; Hálásan köszönöm mindazoknak a virágfelajánlását, akik hozzájárultak az úrnapi oltárok díszítéséhez. Isten fizesse meg sokszorosan jó szándékukat.

2; Június 20-án, kedden lesz a jutalomkirándulás a rendszeresen templomba járó gyerekek részére. Reggel 8 órakor indulunk a templom elől, mindenki hozzon magával egész napra inni-, ennivalót, időjárásnak megfelelő öltözéket. Az érkezés este 7 óra után lesz, ide a templom elé.

3; Szeretettel jelzem, hogy a Bárka Tábor létszáma betelt, köszönöm a megértésüket.

4; Szeretettel hívjuk az egyházközség tagjait az idei jótékonysági katolikus bálunkba. A bál a Fortuna étteremben, 2017. július 1-én, szombaton este lesz. 7 órától vendégvárás, fél 8-tól egy kis műsor, majd vacsora, tánc, jókedv. A bál költsége 4.000Ft/fő, amelyet június 25-e, vasárnap estig lehet a plébánián befizetni. Tombola tárgyakat és sütemény felajánlást szívesen fogadunk. Támogató jegy is vásárolható. A katolikus temető tavaszi takarítása közel fél millió forintba került, amihez most utófinanszírozásos módon járulhatnak hozzá a kedves testvérek a bál bevételével.

Megszakítás