Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. június 12-18.

1; Pénteken este 7 órakor énekpróba Úrnapjára. Szeretettel várja az énekkarosokat a Kántor úr.

2; Aki szeretne virágokkal hozzájárulni az úrnapi oltárok díszítéséhez, szombaton délelőtt 8-12 óra között lehet behozni a virágokat a templomba. Előre is hálásan köszönjük. Az úrnapi körmenet jövő vasárnap a 9 órai szentmise után kezdődik.

3; Június 20-án, kedden lesz a jutalomkirándulás a rendszeresen templomba járó gyerekek részére (minimum 20 igazolt szentmise). Kérem, hogy a szentmisenapló bemutatásával jelentkezzenek a sekrestyében.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű, római katolikus vőlegény Lavati Norbert, Lavati György és Herczeg Márta Rózsa fia, valamint a kiskunhalasi születésű, római katolikus menyasszony Csergő Éva, Csergő Béla és Paragi Katalin leánya között. Kérem, a kedves testvéreket imádkozzanak az ifjú párért.

5; Szeretettel hívjuk az egyházközség tagjait az idei jótékonysági katolikus bálunkba. A bál a Fortuna étteremben, 2017. július 1-én, szombaton este lesz. 7 órától vendégvárás, fél 8-tól egy kis műsor, majd vacsora, tánc, jókedv. A bál költsége 4.000Ft/fő, amelyet június 25-e, vasárnap estig lehet a plébánián befizetni. Tombola tárgyakat és sütemény felajánlást szívesen fogadunk. Támogató jegy is vásárolható. A katolikus temető tavaszi takarítása közel fél millió forintba került, amihez most utófinanszírozásos módon járulhatnak hozzá a kedves testvérek a bál bevételével.

Megszakítás