Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. július 31. – 2017. augusztus 6.

1; Szenvedélybetegek és fogyatékossággal élők országos búcsúja az idei évben Kaskantyún lesz, 2017. augusztus 4-én, pénteken, a kaskantyúi Fogolykiváltó Boldogasszony templom felszentelésének 50. évfordulója alkalmából. 9 órakor indul a körmenet a Harmónia Szenvedélybetegek Otthonától, 10 órakor kezdődik az ünnepi szentmise a templomban, melyet dr. Bábel Balázs érsek atya mutat be. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak. Mivel magam is szeretnék részt venni az ünnepen, ezért az elsőpéntekes testvérekhez csütörtök délelőtt megyek.

2; Pénteken délután 5 órától szentségimádási órára hívjuk a kedves testvéreket.

3; Szombaton reggel 8 órakor lesz a szentmise és utána közösen imádkozzuk a Mária litániát.

4; Köszönöm szépen a Tátrai főorvos úrnak a közösségi terem előtti Mária szobron és az orgonaházon végzett, precíz és szép javításokat.

5; Augusztus 28-án, hétfőn lesz a Máriaradnai kegytemplom bazilika rangra emelésének 25. évfordulója. Erre a napra zarándoklatot szervezünk a kegyhelyre, majd onnan hazafelé jövet Aradon teszünk látogatást. Aki szeretne részt venni ezen a zarándoklaton, jelentkezzen a sekrestyében vagy a plébánián. Az indulás reggel 6 órakor lesz, a kegyhelyen délelőtt 11 órakor kezdődik a magyar nyelvű szentmise, délután 3 és 6 óra között lesz az idegenvezetés Aradon, és a kora esti órákban érünk haza. Az útiköltség és az idegenvezető költsége összesen 3.500Ft.

Megszakítás