Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. július 24-30.

1; A Magyar Continental Singers, Contini csoportjának Átformálsz című koncertje Kiskőrösön, július 28-án, pénteken, 18 órakor lesz az Evangélikus Templom előtti téren. (Eső esetén az Evangélikus Imaházban.) A lendületes dalokkal, tánccal, jelenetekkel gazdagított keresztyén könnyűzenei programmal 11-16 éves fiatalok járják az országot, hogy a különböző városokba elvigyék Jézus örömhírét. A koncert ingyenes, de az együttes adományokat gyűjt a turné költségeinek fedezésére. A helyszínen CD-k, könyvek kaphatók! Mindenkit szeretettel várnak!

2; Szenvedélybetegek és fogyatékossággal élők országos búcsúja az idei évben Kaskantyún lesz, 2017. augusztus 4-én, pénteken, a kaskantyúi Fogolykiváltó Boldogasszony templom felszentelésének 50. évfordulója alkalmából. 9 órakor indul a körmenet a Harmónia Szenvedélybetegek Otthonától, 10 órakor kezdődik az ünnepi szentmise a templomban, melyet dr. Bábel Balázs érsek atya mutat be. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

3; Augusztus 28-án, hétfőn lesz a Máriaradnai kegytemplom bazilika rangra emelésének 25. évfordulója. Erre a napra zarándoklatot szervezünk a kegyhelyre, majd onnan hazafelé jövet Aradon teszünk látogatást, a város nevezetességeit nézzük meg idegenvezető segítségével. Aki szeretne részt venni ezen a zarándoklaton, jelentkezzen a sekrestyében vagy a plébánián. Részletes programismertetés a jövő vasárnap lesz.

Megszakítás