Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. január 30. – 2017. február 5.

1; Jövő héten hétfőn és kedden a szentmisék a plébánia közösségi termében lesznek.

2; Csütörtökön gyertyaszentelés az esti szentmisében, melyre mindenkit szeretettel hívunk. A szentmise után pedig a Lourdes-i kilencedet kezdjük imádkozni.

3; Pénteken délután 4 órától szentségimádási óra kezdődik itt a templomban, melyre szeretettel hívunk mindenkit.

4; Szombat délután 2 órára, szeretettel hívom a plébániára, azokat a jegyespárokat, akik az idei évben szeretnének templomunkban házasságot kötni. Szintén szombaton 4 órától a közösségi terembe a fiatal házaspárokat hívjuk a gyermekeikkel együtt közös imádságra. Délután fél 5-től az elsőszombati litániával köszöntjük a Szűzanyát a templomban.

5; Akik jelentkeztek a vasárnapi kalocsai zarándoklatra, az indulás külön autóbusszal, 8:45-kor a városháza oldalától, 10 órakor érseki szentmise Kalocsán, 11 órakor a Főszékesegyház felújításának ismertetése, fél 1-kor menü ebéd, 2 órakor tárlatvezetés az újonnan épített Astríceum érseki múzeumban, fél 4-kor indulás haza. Részvételi díj 2.000Ft/fő, amit a buszon tetszenek fizetni. A kalocsai zarándoklat miatt jövő vasárnap reggel 8 és este 5 órakor lesznek itt a templomunkban a szentmisék.

6; Február 11-én, szombaton kivételesen reggel 8 órakor lesz a szentmise. Ezen a napon szeretettel hívjuk az egyházközség tagjait egy közös farsangozásra, a plébánia közösségi termébe. Délután fél 4-től vendégvárás, 4 órától pedig a műsor.

Megszakítás