Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. január 23-29.

1; Most vasárnap, este 5 órakor a mi templomunkban lesz az ökumenikus imahetek záró alkalma, ezért ebben az időpontban nem szentmise lesz, hanem imaalkalom, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

2; Jövő héten a hétköznapi szentmisék a plébánia közösségi termében lesznek.

3; Január 28-a, egyházközségünk szentségimádási napja, ezért szombaton reggel 8 órakor ünnepélyesen helyezzük ki imádásra az Oltáriszentséget, a hidegre való tekintettel a közösségi terembe. Akik tudnak egy-egy óra felügyeletet vállalni, szíveskedjenek feliratkozni a sekrestyében, természetesen mindenkit szeretettel lát az Úr Jézus, akár csak néhány percre is. A szentségimádás az esti szentmise előtt, ünnepélyes szentségi áldással zárul.

4; Február 4-e, szombat délután 2 órára, szeretettel hívom a plébániára, azokat a jegyespárokat, akik az idei évben szeretnének templomunkban házasságot kötni.

5; A közös kalocsai identitás megerősítése céljából, az idei évben Érsek atya minden esperes-kerület hívő közösségét meghívja Kalocsára, egy zarándoklatra Asztrik érsek sírjához. A mi kerületünkre február 5-e, vasárnap kerül sor, ezért kivételesen ezen a napon itt a templomunkban reggel 8 és este 5 órakor lesznek a szentmisék. Akik szeretnének, közösen részt venni ezen a kalocsai zarándoklaton, szíveskedjenek jelentkezni a sekrestyében. Az indulás külön autóbusszal, 8:45-kor a városháza oldalától, 10 órakor érseki szentmise Kalocsán, 11 órakor a Főszékesegyház felújításának ismertetése, fél 1-kor ebéd(menü), 2 órakor tárlatvezetés az újonnan épített Astríceum érseki múzeumban, fél 4-kor indulás haza. Részvételi díj 2.000Ft/fő.

6; Február 11-én, szombaton kivételesen reggel 8 órakor lesz a szentmise. Ezen a napon szeretettel hívjuk az egyházközség tagjait egy közös farsangozásra, a plébánia közösségi termébe. Délután fél 4-től vendégvárás, 4 órától pedig a műsor.

Megszakítás