Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. január 16-22.

1; Hétfőtől folytatódnak az ökumenikus imaalkalmak. Hétfő-kedd-szerda, este 6 órakor itt a Katolikus Templomba, csütörtök-péntek-szombat, este 6 órakor az Evangélikus Imaházba várjuk szeretettel a kedves testvéreket. Jövő vasárnap, este 5 órakor a mi templomunkban lesz az ökumenikus imahetek záró alkalma, ezért ebben az időpontban nem szentmise lesz, hanem ima alkalom, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

2; Az énekkar próbája, az ökumenikus imaalkalom után, hétfő este 7 órakor kezdődik.

3; Szombaton reggel 9 órára, szeretettel várom az elsőáldozásra készülő gyerekeket a következő szentgyónásuk elvégzésére.

4; Jövő vasárnap délelőtt 9 órakor gitáros, ifjúsági szentmise lesz.

5; Akik szeretnének a 2017-es évben előfizetni a Keresztény Élet (egész évre: 8.600Ft) vagy az Új Ember (egész évre: 9.500Ft) katolikus hetilapokra, a szentmisék után szíveskedjenek jelezni a sekrestyében, ennek függvényében adjuk le az éves megrendelést.

6; Akik vízkereszt ünnepéhez kapcsolódóan szeretnék otthonaikat megszenteltetni, szíveskedjenek időpont egyeztetésre jelentkezni.

7; Ha tudunk a környezetünkben olyat, akinek a hideg időben jól jönne egy meleg takaró, szívesen áll segítségünkre Horváth Kinga, akit napközben a 06-30/233-9328-as telefonszámon érhetünk el.

8; Lehetőség van az idei évben is részt venni a Csíksomlyói búcsún. Ezzel kapcsolatos információkat a hirdetőtáblán lévő plakáton olvashatják a kedves testvérek.

Megszakítás