Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. december 4-10.

1; Most vasárnap délután 4 órától szentségimádási óra lesz a templomban, melyre szeretettel hívunk mindenkit. Most vasárnap van a temetőkápolnánk búcsúja. Az esti szentmise után közösen imádkozva és énekelve sétálunk ki a kápolnához, aki szeretne csatlakozni, hozzon magával egy mécsest. Szintén most vasárnap délután fél 5-kor gyújtják az első gyertyát a város adventi koszorúján, amelyre szeretettel hívnak mindenkit.

2; Hétfőtől az adventi időszakban hajnal 6 órakor kezdődnek a hétköznapi szentmisék, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Akik tudnak segíteni a zsíros kenyér elkészítésében, azokat szeretettel várom fél 6-tól a plébánián.

3; Kedden este 6 órára szeretettel hívom az egyházközség férfi testvéreit egy imádságos alkalomra, a plébánia közösségi termébe.

4; Pénteken, a Szeplőtelen fogantatás ünnepén, hajnal 6 és este 5 órakor lesznek szentmisék itt a templomban.

5; December 9-én, szombaton délelőtt 10 órától az esti szentmisével bezárólag, imanapot tartanak a Jézus Szíve nővérek itt a plébánián. Akik szeretnének ezen részt venni, most vasárnap estig jelentkezhetnek a sekrestyében.

6; Jövő vasárnap délelőtt gitáros ifjúsági szentmise lesz, amelyen közösen köszöntjük Szent Miklós püspököt. Megkülönböztetett szeretettel hívjuk a gyermekeket.

7; Akiknek van lehetőségük és szeretnék is támogatni tartós élelmiszer adománnyal a nehezebb körülmények között élő testvéreinket. Felajánlásaikat szeretettel fogadjuk december 17-e, vasárnap estig.

8; Adventi 3 napos lelkigyakorlatunk december 14-15-16-án este 5 órai szentmisék keretében lesznek, melyre mindenkit szeretettel hívunk. A szentmisék előtt 1 órával imádságos együttlét lesz a templomban és alatta gyónási lehetőség. A lelkigyakorlatot Bese Gergő iskolalelkész atya vezeti.

9; Jövő évi naptárak, kalendáriumok, valamint Böjte Csaba atya alapítványa által kiadott asztali naptár kaphatók a sekrestyében, egyéb vallásos témájú könyvek, ajándékok az oldalkápolnában vásárolhatók.

Megszakítás