Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. december 18-24.

1; Adventi közös gyertyagyújtás a városunk főterén, most vasárnap délután fél 5-kor kezdődik, illetve a jövő hétvégén a vasárnapi szenteste miatt szombaton délután fél 5-kor, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

2; Akiknek van lehetőségük és szeretnék is támogatni tartós élelmiszer adománnyal a nehezebb körülmények között élő testvéreinket. Felajánlásaikat szeretettel fogadjuk ma estig.

3; Hétfőtől-péntekig hajnal 6 órakor kezdődnek a szentmisék, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Akik a héten segítettek a zsíros kenyér elkészítésében azoknak hálásan köszönöm, akik pedig tudnának segíteni a jövő héten, azokat szeretettel várom fél 6-tól a plébánián.

4; Szerdán keresem fel otthonaikban idős, beteg testvéreinket, akik szeretnének az ünnepek előtt szentségekhez járulni, ha valaki a környezetében tud ilyen embertársunkról, tisztelettel kérem jelezze.

5; Csütörtök este 7 órára szeretettel várom a felnőtt szentségi felkészítőre járó testvéreket a plébániára.

6; Pénteken délután 2 órától lesz a templom karácsonyfájának díszítése, melyre szeretettel hívjuk a gyermekeket. Péntek este 6 órára a középiskolás bérmálkozásra készülő fiatalokat szeretettel várom a plébániára. Pénteken este 8 órától last minute (utolsó pillanatban) gyóntatás lesz a templom gyóntató fülkéjében, hogy a karácsonyi ünnepre mindenki lelkileg megtisztulva érkezzen el.

7; Jövő vasárnap este az éjféli szentmise előtt 23 órától közösen fejezzük be a Szállást keres a Szent Család ájtatosságot, valamint megáldjuk a betlehemet és köszöntjük a kis Jézust.

8; Jövő évi naptárak, kalendáriumok, valamint Böjte Csaba atya alapítványa által kiadott asztali naptár kaphatók a sekrestyében, egyéb vallásos témájú könyvek, ajándékok az oldalkápolnában vásárolhatók.

Megszakítás