Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. december 11-17.

1; Hétfőn délelőtt 11 órától este 5 óráig a Parakletos Könyvesház tart árusítást a Petőfi Iskolában. Szeretettel ajánlom a kedves testvérek figyelmükbe. Hétfőtől-szerdáig hajnal 6 órakor kezdődnek a szentmisék, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Akik a héten segítettek a zsíros kenyér elkészítésében azoknak hálásan köszönöm, akik pedig tudnának segíteni a jövő hét első felében, azokat szeretettel várom fél 6-tól a plébánián.

2; Kedden este 6 órára szeretettel hívom a kedves testvéreket közös filmnézésre a plébánia, Tomori utca felőli közösségi termébe.

3; Adventi 3 napos lelkigyakorlatunk most a héten csütörtök-péntek-szombat este, az 5 órai szentmisék keretében lesznek, melyre mindenkit szeretettel hívunk. A szentmisék előtt 1 órával imádságos együttlét lesz a templomban és alatta gyónási lehetőség. A lelkigyakorlatot Bese Gergő iskolalelkész atya vezeti. Pénteken az esti szentmise után Gergő atya a mexikói Mária kegyhelyről, Guadalupei Szűz Mária tiszteletéről tart előadást a közösségi teremben, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

4; Szombaton délelőtt 9 órára szeretettel várjuk a gyerekeket a plébánia konyhájára a karácsonyi díszítéshez szükséges mézeskalácsok sütésére, díszítésére. Szombaton az esti szentmise előtt fél 5-től kezdjük közösen imádkozni a Szállást keres a Szent Család ájtatosságot, amelyet a december 24-i éjféli szentmise előtt fogunk ünnepélyesen befejezni. Szombaton este 5 órakor kezdődik az Adventi kórustalálkozó a Baptista Imaházban, ahová szeretettel hívják a kedves testvéreket.

5;  Jövő vasárnap a délelőtti szentmisére rövid adventi műsorral készülnek a gyermekek, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Adventi közös gyertyagyújtás a városunk főterén, most és jövő vasárnap is délután fél 5-kor kezdődik, melyre mindenkit szeretettel hívnak.

6; December 20-án, szerdán keresem fel otthonaikban idős, beteg testvéreinket, akik szeretnének az ünnepek előtt szentségekhez járulni, ha valaki a környezetében tud ilyen embertársunkról, kérem tisztelettel jelezze.

7; Akiknek van lehetőségük és szeretnék is támogatni tartós élelmiszer adománnyal a nehezebb körülmények között élő testvéreinket. Felajánlásaikat szeretettel fogadjuk jövő vasárnap estig.

8; Jövő évi naptárak, kalendáriumok, valamint Böjte Csaba atya alapítványa által kiadott asztali naptár kaphatók a sekrestyében, egyéb vallásos témájú könyvek, ajándékok az oldalkápolnában vásárolhatók.

Megszakítás