Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. augusztus 28. – 2017. szeptember 3.

1; A máriaradnai zarándokoknak jelzem, hogy hétfőn hajnal háromnegyed 6-kor gyülekező és indulás a templom elől. Érvényes személyigazolvány vagy útlevél, illetve néhány lei, ha mosdóhoz szükséges, legyen mindenkinél. Egész napra inni és ennivalót hozzanak magukkal. Délelőtt 11 órakor lesz a magyar nyelvű szentmise a kegyhelyen, délután 3 órától az idegenvezetés Aradon. Isten segítségével az esti órákban érünk haza. Hétfőn a zarándoklat miatt nem lesz Kiskőrösön szentmise.

2; Pénteken az esti szentmise előtt 5 órától szentségimádásra hívjuk a kedves testvéreket, ahol lehetőséget biztosítunk a szentgyónások elvégzésére.

3; Szombaton reggel 8 órakor lesz a szentmise és utána a Mária litániát imádkozzuk közösen. Jövő vasárnap a délelőtti szentmisén terményhálaadást tartunk, amihez szívesen fogadjuk kertjeik virágait, terményeit. A felajánlásokat jövő szombaton délelőtt lehet a templomba behozni, amit előre is hálásan köszönünk, a most felajánlott két, szép szobanövénnyel együtt.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a szegedi születésű Boldoczki Gábor római katolikus vőlegény, Boldoczki Sándor és Domokos Tünde fia, valamint a szombathelyi születésű Körmendi Krisztina római katolikus menyasszony, Körmendi Tamás és Tibold Márta leánya között, akik Szentendrén kötnek házasságot jövő szombaton. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös hűségben és szeretetben.

5; Szeretettel jelzem és hirdetem a kedves testvéreknek, hogy az idén is megszervezik a Szent Imre gyalogos zarándoklatot szeptember 9-én, szombaton Soltvadkert-Selymes és Soltszentimre között. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

6; Isten éltesse a születésnapot, névnapot, házassági évfordulót ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás