Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. augusztus 21-27.

1; Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki a Szent István napi közös ünnepünket szebbé tette. Isten áldása kísérje és segítse mindegyikük életét.

2; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kalocsai születésű Ihracska Alex római katolikus vőlegény, Ihracska Tibor és Szabó Erzsébet fia, valamint a budapesti születésű Dr. Valenczi Regina római katolikus menyasszony, Valenczi László és Lovász Regina leánya között. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös szeretetben.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kalocsai születésű Szőke László római katolikus vőlegény, Szőke László Ferenc és Monostori Margit fia, valamint a tiszabökényi születésű Balogh Gabriella görög katolikus menyasszony, Balogh Sándor és Szemák Gabriella leánya között. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös hűségben.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Rácz Sándor református vőlegény, Rácz Mátyás és Bíró Julianna fia, valamint a kiskunhalasi születésű Sinkó Mónika római katolikus menyasszony, Sinkó László és Mátrai Marianna Judit leánya között. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös megbecsülésben.

Megszakítás