Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2016. szeptember 12-18.

1; Most vasárnap, délelőtt fél 10-kor lesz az akasztói templom Kisasszony-napi búcsúja, ahová szintén szeretettel várnak mindenkit.

2; Szerdán, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén, este 6 órakor szentmise lesz itt a templomban, amelyben megszenteljük a felújított körmeneti keresztünket.

3; Pénteken az esti szentmise után tartja következő imaalkalmát a Kármelita imacsoport, ahová mindenkit szeretettel hívnak.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskőrösi születésű római katolikus vőlegény Szentgyörgyi Sándor, Szentgyörgyi Sándor és Fejes Ilona fia, valamint a kiskunhalasi születésű római katolikus menyasszony Balogh Eszter, Balogh Zoltán és Dr. Vágó Éva leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért.

5; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a budapesti születésű vőlegény Pataki László, Pataki László és Csikós Erzsébet fia, valamint a nagyszalontai születésű római katolikus menyasszony Andreyka Tímea, Andeyka László és Kajtor Magdolna leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért.

6; A Szakrális Művészetek Hete alkalmából szeptember 20-án, kedden az esti szentmise után „A festészet – szent öröm” címmel nyílik kiállítás itt a templomban Molnár – C. Pál alkotásaiból. Mindenkit szeretettel hívunk.

7; Jövő vasárnap a 10 órai szentmise keretében végezzük a terményhálaadás szertartását, akik kertjeik zöldség – gyümölcs – virág felajánlásával szebbé tudják tenni az ünnepet, szíveskedjenek a segítségünkre lenni. Előre is köszönjük.

8; Előttünk álló programok:

  • 25. vasárnap 1000 tanévnyitó gitáros szentmise,
  • 25. 1700 Szentírás vasárnapján közösen olvassuk Isten Igéjét,
  • 25. 1900 Vándor Evangélium Közösség tagjainak összejövetele.
Megszakítás