Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2016. október 24-30.

1; Most vasárnap:

  • országos gyűjtés lesz a missziók javára,
  • a reggel 8 órai szentmise után imádkozzuk a rózsafűzért,
  • délelőtt 9 órára szeretettel várom az elsőgyónásra és áldozásra készülőket,
  • az este 5 órai szentmisén emlékezünk az 56-os forradalom hőseire.

 2; Hálásan köszönöm a Szent II. János Pál pápa ereklyetartóhoz felajánlott múlt vasárnapi perselyadományaikat.

3; A templomunknak adományozott ereklyét csütörtök délelőtt vesszük át Krakkóban, ezért kivételesen a héten, szerdán és csütörtökön nem lesz szentmise.

4; A Kármelita Imacsoport tagjai, szeretettel hívják a kedves testvéreket közös imádságos együttlétre a péntek esti szentmise után, a plébánia közösségi termébe.

5; Temetőtakarításra hívom a kedves férfitestvéreket szombat délelőtt 9 órára.

6; Szeretettel jelzem, hogy a szombat esti szentmiséken az akasztói plébános atya, gyónási lehetőséget biztosít a kedves testvéreknek.

7; November 1-én, délelőtt 11 órakor az evangélikus temetőben, délután 2 órakor a katolikus temetőben végezzük a sírszentelések szertartását. Akik szeretnék, elhunyt családtagjaik síremlékét megszenteltetni szíveskedjenek előre jelezni. November 1-én, délután 3 órakor a katolikus temetőben ájtatosságot tartunk a szokott módon, esti 5 órai szentmisére pedig szeretettel hívjuk azokat a gyászoló testvéreinket, akik az elmúlt évben kísérték szeretteiket utolsó útjukon.

8; November 2-án, halottak napján reggel 8 és este 5 órakor itt a templomban, valamint déli 12 órakor a katolikus temető kápolnájában lesznek szentmisék.

Megszakítás