Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2016. október 17-23.

1; A mai vasárnapon délután 4 órakor imádkozzuk a rózsafüzért, utána este 5 órakor szentmisét mutat be itt a templomunkban Főtisztelendő Kiss Ernő atya, pappá szentelésének 65. évfordulója alkalmából. Mindenkit nagy szeretettel hívunk erre az ünnepre.

2; Stanislaw Dziwisz krakkói bíboros úr, a templomunknak adományozott egy Szent II. János Pál pápa ereklyét. Az ereklye, templomban történő méltó elhelyezéséhez és illő tiszteletéhez szükségünk lenne egy ereklyetartóra, amelynek költségeihez a kedves testvérek a mai vasárnapon perselyadományaikkal járulhatnak hozzá. Előre is hálásan köszönjük.

3; Hétfő este 7 órára szeretettel hívom a plébániára, azokat a felnőtteket, akik szentségekhez szeretnének járulni. Akik felnőttként szeretnének a keresztség, eucharisztia, bérmálás életadó szentségeiben részesülni.

4; Jövő szombaton a Ferences Világi Rend által szervezett nap lesz a plébánián, ahová mindenkit szeretettel várnak. Ezen a napon csak délelőtt 10 órakor lesz szentmise, majd filmnézés, közös szendvicses étkezés, kötetlen beszélgetés. Mindenkit szeretettel hívunk.

5; Jövő vasárnap:

  • a reggel 8 órai szentmise után imádkozzuk a rózsafűzért,
  • délelőtt 9 órára szeretettel várom az elsőgyónásra és áldozásra készülőket,
  • országos gyűjtés lesz a missziók javára.
Megszakítás