Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2016. október 10-16.

1; A Vándor Evangélium Imakörök tagjai, akik rendeltek maguknak Ferenc pápának a családokról szóló enciklikájából, a sekrestyében átvehetik.

2; Hétfő este 7 órára szeretettel hívom a plébániára, azokat a felnőtteket, akik szentségekhez szeretnének járulni. Akik felnőttként szeretnének a keresztség, eucharisztia, bérmálás életadó szentségében részesülni.

3; Kedden az esti szentmise és rózsafüzér után a plébánia közösségi termében beszámolót tartok a családpasztorációs papi továbbképzésen hallottakról. Mindenkit szeretettel hívok.

4; Jövő vasárnap délelőtt 9 órára szeretettel várom a templomba, azokat a 4. osztályos gyerekeket, akik szeretnének az idei tanévben elsőgyónók és elsőáldozók lenni.

5; Jövő vasárnap este 5 órakor mutat be elődöm, Főtisztelendő Kiss Ernő atya pappá szentelésének 65. évfordulója alkalmából szentmisét itt a templomunkban. Mindenkit nagy- és megkülönböztetett szeretettel hívok, és elvárok erre az ünnepi szentmisére.

6; Stanislaw Dziwisz krakkói bíboros, Szent II. János Pál pápa egykori titkára, a templomunknak adományozott egy ereklyét a szentéletű pápától, amelyet ez év október 27-én személyesen tőle vehetünk át. Az ereklye, templomban történő méltó elhelyezéséhez és illő tiszteletéhez szükségünk lenne egy ereklyetartóra, amelynek költségeihez a kedves testvérek a jövő vasárnapi perselyadományaikkal járulhatnak hozzá.

Megszakítás