Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2016. november 28. – 2016. december 4.

1; Az előző évekhez hasonlóan, advent minden vasárnapján, délután fél 5-kor kezdődnek a gyertyagyújtások városunk főterén. Mindenkit szeretettel hívnak.

2; A roráté szentmisék hétfőtől – péntekig, hajnal 6 órakor kezdődnek. A szentmisék előtt, fél 6-tól lehet segíteni a plébánián, az agapéra szánt zsíros kenyér elkészítésében.

3; Hálásan köszönöm a Katolikus Karitász támogatására felajánlott múlt vasárnapi adományaikat. Hálásan köszönöm az adventi koszorú felajánlását, elkészítését.

4; A szombat esti szentmiséken Kiss István atya, gyónási lehetőséget biztosít, valamint december 8-9-10-én, az esti szentmisék keretében tartja az idei adventi lelkigyakorlatunkat, amelyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

5; Elsőpénteken a szentségimádási óra a hajnali szentmise után lesz. December 3-án lesz Xavéri Szent Ferenc ünnepe, a temetőkápolnánk búcsúja, ezért délben egy ünnepi szentmise lesz a kápolnában.

6; Szeretettel hívjuk egyházközségünk családjait egy közös karácsonyra hangolódásra december 3-án, szombat délután 4 órára a plébánia közösségi termébe.

7; Akik rendeltek Schäffer József egyházi témájú gipsz alkotásaiból, a költség rendezése után átvehetik a tárgyakat.

8; Az előző évekhez hasonlóan, akik szeretnének vallásos témájú könyvet, gyermekjátékot, képeslapot, naptárat, kalendáriumot vásárolni, a szentmisék után az oldalkápolnában megtehetik.

Isten éltesse és áldása kísérje a születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő testvéreket.

Megszakítás