Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2016. november 14-20.

1; Az Erzsébet-kenyerek megáldását november 19-én, szombat este 5 órakor kezdődő szentmisén végezzük itt a templomban.

2; Szeretettel várom az első szentgyónásuk elvégzésére a leendő elsőáldozó gyermekeket, valamint szüleiket, keresztszüleiket, nagyszüleiket november 19-én, szombaton reggel 9 órára ide a templomba. A gyermekeket jövő vasárnap a 10 órakor kezdődő, gitáros szentmise keretében mutatom be az egyházközségnek.

3; A Szent II. János Pál pápa ereklyét jövő vasárnap, az este 5 órai szentmisén helyezzük el ünnepélyesen a templomban. Egyben ez a szentmise lesz az irgalmasság jubileumi szentévének a zárása, valamint a soltvadkerti káplán atya Csorba Dávid újmiséje is, melyre mindenkit nagy szeretettel hívunk. Erre az ünnepre II. János Pál kilenceddel készülünk, amelyet jövő vasárnap az esti szentmise előtt fél 5-kor kezdődő imádsággal fejezünk be.

4; Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Katolikus Karitász támogatására. Adományaikat előre is hálásan köszönjük.

5; Szeretettel hívjuk a gyerekeket családtagjaikkal együtt, közös adventi koszorú készítésre november 26-án, szombaton délelőtt 9-12 óra között, a plébánia közösségi termébe. Mindenki hozzon magával koszorúalapot és gyertyát, a díszítéshez szükséges kellékeket biztosítjuk.

6; Szeretettel hívjuk egyházközségünk családjait egy közös karácsonyra hangolódásra december 3-án, szombat délután 4 órára a plébánia közösségi termébe.

7; Schäffer József egyházi témájú gipsz alkotásai megtekinthetők és megrendelhetők az oldalkápolnában.

Megszakítás