Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2016. december 12-18.

1; Advent minden vasárnapján, délután fél 5-kor kezdődnek a gyertyagyújtások városunk főterén.

2; A roráté szentmisék a héten hétfőtől – péntekig, hajnal 6 órakor kezdődnek.

3; Most csütörtökön, este 6 órakor lesz az adventi kórustalálkozó az evangélikus templomban. Csütörtöktől a szentmisék végén közösen imádkozzuk a Szállást keres a Szent Család ájtatosságot.

4; Most szombaton délelőtt mézeskalács készítésre hívjuk a gyerekeket a plébániára. Ezen a napon reggel 9 órára szeretettel hívom az elsőáldozásra készülő gyerekeket a templomba, a következő szentgyónásuk elvégzésére.  Szombaton délután 4 órára szeretettel várjuk a fiatal házaspárokat, kisgyermekes családokat közös karácsonyra hangolódásra a plébánia közösségi termébe. Szombaton az esti 5 órai szentmisén zenei szolgálatot teljesít Csiszér László, majd utána fél 7-től dicsőítést vezet itt a templomban. Mindenkit szeretettel hívunk.

5; Jövő vasárnap az esti szentmisén az Öregcsertői Őszirózsa Asszonykórus lesz a vendégünk, akik egy karácsony ünnepére hangoló műsorral ajándékoznak meg minket. Az előző évekhez hasonlóan, akik szeretnék segíteni szegényebb sorsú testvéreinket, tartós élelmiszeradományaikat leadhatják jövő vasárnap estig a sekrestyében vagy a plébánián.

6; December 20-án, kedden keresném fel otthonaikban, azokat az idős, beteg testvéreket, akik karácsony előtt szeretnének szentségekhez járulni. Szíveskedjenek jelezni, kiket keressek fel.

7; December 22-én, csütörtökön délután 4 órakor zenés karácsonyi áhítat lesz az akasztói katolikus templomban, ahol énekkarunk is vendég szerepel. Szeretettel hívnak mindenkit.

8; December 24-én, szombat délután 4 órakor, karácsonyváró szentmisére hívjuk a kedves testvéreket, amelyen a hittanos gyerekek, Jézus születéstörténetével ajándékoznak meg minket.

9; December 30-án, pénteken az esti 5 órai szentmisére szeretettel hívom a kerek házassági évfordulót ünneplő jubiláns házaspárokat családjaikkal együtt egy közös hálaadásra.

10; Akik szeretnének vallásos témájú könyvet, gyermekjátékot, képeslapot, naptárat, kalendáriumot vásárolni, a szentmisék után az oldalkápolnában megtehetik.

Megszakítás