Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. február 8-14.

1; Most vasárnap a szentmisék végén Balázs-áldásban részesülnek a testvérek, majd szeretettel köszöntjük a házaspárokat. Ma kivételesen az esti szentmise előtt ¾ 5-től imádkozzuk a lourdes-i ájtatosságot. A mai napon az esti szentmise után csendes szentségimádási órát tartunk, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

2; Csütörtökön lesz a Lourdes-i jelenések emléknapja ezért, ezen a napon szentmisében köszöntjük a Szűzanyát, hétfőn viszont elmarad a szentmise.

3; Február 13-án, most szombaton este 6 órára szeretettel hívjuk és várjuk egyházközségünk képviselő testületi tagjait a plébániára.

4; Tisztelettel kérjük, akik az idei évben kerek házassági jubileumot ünnepelnek, jelentkezzenek a sekrestyében, vagy a plébánián. Közös hálaadásuk február 14-én, jövő vasárnap az esti szentmisében lesz.

5; Február 19-én, pénteken az esti szentmise után lesz az idei nagyböjtünk első keresztútja. Szent József jubileumi év alkalmából, ezen a napon szeretnénk, ha a férfitestvéreink vezetnék a keresztutat. Tisztelettel kérjük, aki szívesen olvasná valamelyik állomás elmélkedését, jelentkezzen a sekrestyében.

6; Hálásan köszönjük templomunk fenyőfájának és betlehemének elbontásában, valamint az Oltáriszentség őrzésében nyújtott segítséget. Köszönjük a templom díszítésére felajánlott zöldet és virágokat, illetve a könyvelésben készítésében, áttekintésében adott segítséget.

Megszakítás