Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. augusztus 30. – 2021. szeptember 5.

1; Csütörtökön nem lesz szentmise templomunkban.

2; Pénteken egész napos csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben, akik tudnak a felügyeletben segédkezni, azokat tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében. Délután 5 órától közös szentségimádás, majd 6 órától igeliturgia lesz a templomban.

3; Szombaton reggel 8 órakor lesz szentmise.

4; Akik jelentkeztek az Eucharisztikus Kongresszus ünnepélyes nyitószentmiséjére, azoknak tisztelettel jelezzük, hogy az indulás szeptember 5-én, azaz jövő vasárnap 10 órakor lesz a kiskőrösi autóbusz állomásról. Hazaérkezés a késő esti órákban. Mindenki hozzon magával időjárásnak megfelelő öltözéket, innivalót, kisebb hordozható ülőalkalmatosságot. Jövő vasárnap este nem lesz szentmise templomunkban.

5; Előre jelezzük, hogy szeptember 11-én, szombaton Szent Imre herceg tiszteletére szervezett gyalogos zarándoklat indul Soltvadkert-Selymesből Soltszentimrére. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak. Részleteket a templom külső hirdetőtábláján lévő plakáton olvashatnak.

6; Hálásan köszönjük a felajánlott virágokat és a templom díszítésében, a plébánia kertjének rendezésében, a terasz tetőszerkezetének kialakításában, a vasalásban nyújtott segítséget minden illetékesnek.

7; Isten éltesse az augusztus hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

8; Ima a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusért 

Mennyei Atyánk, minden élet forrása!

Küldd el Szentlelkedet, hogy az önmagát értünk feláldozó és az Oltáriszentségben velünk levő Krisztust felismerjük, és egyre jobban szeressük! Ő Urunk és Mesterünk, barátunk és táplálékunk, orvosunk és békességünk.

Adj bátorságot, hogy az ő erejét és örömét elvigyük minden emberhez! Add, hogy a készület ideje és az Eucharisztikus Kongresszus ünneplése egész hívő közösségünk, fővárosunk, népünk, Európa és a világ lelki megújulására szolgáljon! Ámen.

Megszakítás