Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. február 17-23.

1; Házasság Hete alkalmából szeretettel hívjuk most vasárnap az esti szentmisére a 2020-ban jubiláló házaspárokat, és azokat a kedves testvéreket is, akik özvegyként élik meg házassági jubileumukat.

2; Szeretettel hívjuk a plébániára, kedden este 6 órára férfitestvéreket a következő imaalkalmunkra.

3; Szombat kivételesen reggel 8 órakor lesz a szentmise.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kecskeméti születésű római katolikus vőlegény Dömök Gábor, Dömök Gábor és Pápai Ildikó fia, valamint a kecskeméti születésű római katolikus menyasszony Rózsa Kitti Nikolett, Rózsa József és Zsikla Ildikó leánya között. Tisztelettel kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért.

5; Tisztelettel jelezzük az újság előfizetőknek, hogy a Keresztény Életnek 9.360Ft, az Új Embernek 10.224Ft az éves díja.

6; Március 1-én, nagyböjt első vasárnapján szeretettel várjuk az elsőáldozókat és szüleiket a 9 órai szentmisére, és az utána következő előkészítő alkalomra.

7; Előzetesen jelezzük a kedves testvéreknek, hogy nagyböjti lelkigyakorlatunk március 16-17-18-án lesz az esti szentmisék keretében, melyet P. Péceli Bence Imre OCD atya vezet. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket.

8; Templombúcsúnk ünnepi szentmiséje pedig március 19-én, csütörtökön este 5 órakor, melyet Főtisztelendő Mohos Gábor püspök atya fog bemutatni. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket.

Megszakítás