Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. október 28. – 2019. november 3.

1; Hétfőn este 6 órától közösen folytatjuk a felkészülést a felnőtt testvérekkel a szentségek vételére a plébánián.

2; Kedden este kivételesen nem lesz szentmise, csütörtökön este 5 órakor viszont lesz rózsafüzér imádsággal.

3; Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a szentségimádás iskolájának következő alkalmára, ami kivételesen szerdán este 5 órakor szentmisével kezdődik itt a templomban.

4; A mindenszentek ünnepére való tekintettel, az elsőpénteki szentségimádásunk egy héttel később, november 8-án lesz megtartva.

5; Az idei évben is végzünk sírszentelési szertartásokat. November 1-én, pénteken délután 1 órakor az evangélikus, délután 2 órakor pedig a katolikus temetőben. A temetői ájtatosságot november 1-én, pénteken délután 3 órakor tartjuk a katolikus temetőben, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

6; November 1-én, pénteken este 5 órakor itt a katolikus templomban megemlékező szentmisét mutatunk be minden elhunyt testvérünkért, akiket a tavalyi év november 1-e óta kísértünk utolsó útjukon végső nyughelyükre. Szeretettel hívjuk erre az alkalomra azokat a kedves testvéreket, akik az elmúlt egy évben búcsúztak valamely családtagjuktól, kedves barátjuktól. Imádkozzunk és emlékezzünk közösen szeretteinkre.

7; November 2-án, halottak napján reggel 8 és este 5 órakor is lesz szentmise itt a templomban. A déli, 12 órai szentmise, amit a kápolnában szoktunk bemutatni, az épület állapota miatt az idei évben elmarad.

8; A bérmálkozási felkészítőre jelentkezett középiskolás fiatalokat szeretettel várjuk szombat este 7-re a plébánia közösségi teremébe.

9; Hálásan köszönjük a múlt vasárnapi perselyadományaikat a missziókban élő és szolgálatot teljesítő testvéreink javára. Isten fizesse meg mindenki felajánlását.

10; Isten éltesse azokat a kedves testvéreket, akik ebben a hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.

Megszakítás