Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. február 25. – 2019. március 3.

1; Most vasárnap országos gyűjtés van a katolikus iskolák javára. Adományaikat előre is hálásan köszönjük.

2; Kedden az esti szentmise után, szeretettel hívjuk a kedves testvéreket közös hitismereti beszélgetésre a plébánia közösségi termébe.

3; Szerda este negyed 7-re szeretettel várjuk a szentségi felkészítőre járó felnőtt testvéreket a plébániára.

4; Pénteken reggel 8 órától egyéni szentségimádási lehetőség lesz a közösségi teremben, akik tudnak a szentségőrzésben segíteni, tisztelettel kérem, jelentkezzenek a sekrestyében. Ezen az alkalmon imádságos lélekkel bárki Jézus elé teheti élete eseményeit. Elsőpénteken délután 4 órától a templomban végezzük a közös szentségimádási órát, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

5; Szombaton reggel 8 órakor lesz a szentmise és utána a Mária litánia.

6; Szombaton délután 2 órától télbúcsúztató tavaszváró kötetlen délutánra hívjuk a kedves testvéreket a plébánia közösségi termébe. Vidám kis műsor, jó beszélgetés és felhőtlen időtöltés várja a vendégeket.

7; Jövő vasárnap délután 4 órakor elsővasárnapi szentségimádási óránk lesz, amelyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

8; Hálásan köszönöm Pelsőciné Barna Máriának az elmúlt 4 hónapban nyújtott zenei segítségét, amivel a szentmisék, a temetések alkalmával szolgálta Isten dicsőségére a liturgiát. Illetve hálásan köszönöm a templom takarításában, a hitoktatásban és az irodai szolgálatban nyújtott segítségüket.

9; Isten éltesse azokat a kedves testvéreket, akik ebben a hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás