Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. március 12-18.

1; Most vasárnap este 6 órakor megbeszélést tartunk a római zarándokúttal kapcsolatban, a plébánia közösségi termében, és ekkor kell befizetni személyenként a 345 euro-t.

2; Kedden reggel 8 órakor lesz a szentmise és a keresztút. Megértésüket köszönöm.

3; Szerdán este 6 órára, szeretettel hívom a plébániára a szentségi felkészítőre járó felnőtt testvéreket.

4; Pénteken az esti szentmise után keresztúti ájtatosság lesz, melyet az énekkar tagjai vezetnek, és szeretet magyar hazánkért ajánlanak fel. Pénteken este 6 órára szeretettel hívom a plébániára a bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat.

5; Szombaton reggel 9 órára szeretettel hívom az elsőáldozásra készülő gyerekeket ide a templomba, a következő szentgyónásuk elvégzésére.

6; Jövő vasárnap, az esti szentmisébe foglaljuk bele a kedves testvérek által megfogalmazott imaszándékokat. A szentmise után pedig, szeretettel hívom az újonnan megválasztott egyházközségi képviselő testület tagjait a plébániára egy rövid megbeszélésre.

 

MINDENKIT SZERETETTEL ÉS TISZTELETTEL HÍVOK MÁRCIUS 19-ÉN, HÉTFŐN ESTE 5 ÓRÁRA A SZENT JÓZSEF NAPI BÚCSÚI SZENTMISÉRE, AZ ÚJ EGYHÁZKÖZSÉGI KÉPVISELŐK BEIKTATÁSÁRA, KÖRMENETRE. A SZENTMISÉT DR. BEER MIKLÓS VÁCI MEGYÉSPÜSPÖK ATYA FOGJA BEMUTATNI.

Megszakítás