Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. január 9-15.

1; Hétfővel kezdetét veszik az ökumenikus imaalkalmak két hetes időszaka. Hétfő-kedd-szerda, este 6 órakor a Szent István utcai, Pünkösdi Imaházba, csütörtök-péntek-szombat, este 6 órakor a Baptista Imaházba várjuk szeretettel a kedves testvéreket. Szombat este 7 órára, a Baptista Imaházban ökumenikus ifi alkalomra szeretettel várjuk a fiatalokat.

2; Január 22-én vasárnap, este 5 órakor a mi templomunkban lesz az ökumenikus imahetek záró alkalma, ezért ebben az időpontban nem szentmise lesz, hanem ima alkalom, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

3; Akik szeretnének a 2017-es évben előfizetni a Keresztény Élet vagy az Új Ember katolikus hetilapokra, a szentmisék után szíveskedjenek jelezni a sekrestyében, ennek függvényében adjuk le az éves megrendelést.

4; Akik vízkereszt ünnepéhez kapcsolódóan szeretnék otthonaikat megszenteltetni, szíveskedjenek időpont egyeztetésre jelentkezni.

5; Lehetőség van az idei évben is részt venni a Csíksomlyói búcsún. Ezzel kapcsolatos információkat a hirdetőtáblán lévő plakáton olvashatják a kedves testvérek.

Megszakítás